Travel Notes Romania
 • Drumurile Maltei necesita abilitati exersate

  Drumurile Maltei necesita abilitati exersate

  Pentru cei ce vor sa-si petreaca vacanta de vara in Malta, ii asigur ca tara este foarte frumoasa si au ce vizita si face acolo, chiar daca este super-mica.

  In Malta se ajunge numai cu avionul charter, iar acolo te poti plimba folosind transportul in comun sau taxiul. Toate drumurile sunt in conditie buna, insa sunt ori in panta, ori in rampa, se circula pe dreapta, este aglomerat, strazile sunt foarte inguste si de aceea te sfatuiesc sa nu iti planuiesti excursii pentru care este necesar sa inchiriezi masina sau biciclete.

  Nu are rost sa te enervezi sau sa patesti ceva doar din ambitia de a-ti incerca abilitatile de sofer. Insa daca vrei neaparat sa te testezi … astept impresii despre experienta ta.

  Transport in MaltaAgentia de turism prin care am fost eu in Malta organiza si excursii optionale, insa le puteti cumpara de acolo, de la agentii locale, mult mai ieftin (gasiti in orase brosuri si oferte).
  Castigi astfel libertate de miscare si nu stai dupa altii (cei care au mai fost in excursii cu alti romani, cu autocarul, stiu la ce ma refer). In plus, poti discuta cu localnicii vrute si nevrute (toti vorbesc engleza), sau cunoaste turisti din alte tari – mult mai pitoresc.

  Sper ca aceste sfaturi sa te ajute sa te bucuri mai mult de excursia in Malta si sa te intorci de acolo cu impresii numai bune de povestit.

  Vacanta placuta!

  1 Raspuns »
  22 Aug


Etichete: , , ,


Citeste alte articole relevante

1 Raspuns pentru articolul “Drumurile Maltei necesita abilitati exersate”

 1. Dec 9  
  enache silvia la ora 6:35 pm

  Am locuit in Malta 6 ani ,este superb acolo, si poti inchiria biciclete si se merge foarte bine numai in Valletta sunt 2 strazi pe care nu se poate merge cu bicicleta (foarte obositor) in rest este minunat,acum locuiesc in Romania cu sotul meu care este Maltez. Mergeti in Malta cu incredere este minunat si insula si populatia toata lumea vb engleza. In Malta se ajunge cu avionul cu o escala dar se poate si cu avionul pana in Italia si apoi cu vaporul. Se poate pleca in vacanta tot timpul anului nu numai vara , in Malta este vara tot timpul, ma rog iarna este cum este primavara la noi. VACANTA PLACUTA

Scrie un Raspuns

Adauga Raspunsul