Travel Notes Romania
 • Vederi din vacanta


  Imi place sa trimit vederi din vacanta! Este un obicei pe care l-am capatat din copilarie si-l practic si acum.
  In ultimii ani am trimis vederi dragute de fiecare data cand am fost plecati, cam acelorasi persoane. Unii dintre ei nici nu stiau ca suntem plecati in vacanta si mi-a placut sa le fac o surpriza … scrisa.
  Imi place ca prietenii sa ma sune la intoarcere si sa-mi multumeasca pentru vederi. E un nou mod de a relua legatura cu anumite persoane.

  In unele tari gasesti vederi frumoase, in altele trebuie sa cauti mult pana gasesti ceva care sa-ti placa si sa reprezinte tara corect. Prefer locatiile in care se vand impreuna cu timbrele necesare si nu trebuie sa-mi bat capul si cu ele.

  Cea mai mare dilema este ce sa scriu pe vederi, nu cui sa trimit. Intotdeauna a cazut pe mine datoria de a gasi un text potrivit pentru fiecare destinatar. Eu sunt adepta unui mesaj scurt si concis, desi am vazut ca unii scriu povesti. Urarile de pe vederi valoreaza chiar mai mult decat vederea in sine!

  Intr-adevar, vederile din strainatate mi se par cam scumpe, insa le consider utile daca vrei sa-ti surprinzi placut prietenii sau cei dragi.

  Daca sunt plecata prin tara, aleg sa trimit mesaje MMS pentru ca ajung mai repede si nici nu costa mult. Toti amicii sunt incantati cand primesc poze prin MMS!

  Sunt curioasa daca sunt persoane care colectioneaza vederile primite de-a lungul anilor …

  Tu cum procedezi cand trimiti vederi din vacanta?
  Voteaza si in poll-ul nostru inainte de a lasa un comentariu:

  Trimiti vederi din vacanta celor dragi?

  View Results

  Loading ... Loading ...
  2 Raspunsuri »
  10 Aug


Etichete: ,


Citeste alte articole relevante

2 Raspunsuri pentru articolul “Vederi din vacanta”

 1. Apr 6  
  miki la ora 12:29 pm

  Au ajuns vederile pe care le-am trimis din Roma. Le-am pus marti la o cutie postala din oras si joi au ajuns la prietenii mei din Bucuresti. Presupun ca azi, vineri, ajung si la cei din provincie.
  O vedere din Roma costa 0,50 euro (am cumparat 5 vederi cu 2 euro) si un timbru costa 0,85 euro (se gasesc in baruri-tabagerii – am intrebat la un chiosc de ziare si m-a indrumat tipul de acolo). Cu 6,25 euro mi-am surprins 5 prieteni!
  Partea cea mai grea a fost sa aleg vederile, erau multe frumoase.
  In italiana, la timbru se spune francobollo iar cutiile postale se gasesc mai peste tot.

 2. Jan 19  
  Luminita la ora 4:52 pm

  Iubesc acest obicei si inca il practic!
  Dar, ma ingrijoreaza un lucru: eu calatoresc foarte mult (calatoria prezenta include NYC-Miami-Key West-Washington-NYC) dar prietenii mei din Bucuresti nu, deloc ….
  Daca ratez efectul scontat, adica faptul ca ma gandesc la ei si le trimit o amintire?…
  L.

Scrie un Raspuns

Adauga Raspunsul