Travel Notes Romania
 • Soarele de la mare

  Rasarit de soare la mare pe plaja

  Unul dintre lucrurile preferate pe care le fac la mare este sa admir rasaritul si apusul Soarelui. Cu rasaritul e mai greu, pentru ca are loc in jurul orei 5:40 dimineata. Dar eu zic ca merita efortul, macar de vreo 2-3 ori intr-un sejur de-o saptamana.

  Cat am stat la mare anul asta, cam 8 zile, am prins odata rasaritul si de cateva ori apusul si nu am regretat deloc.

  Te sfatuiesc sa mergi pe plaja in jur de 5:30, bine echipat(a) pentru ca e destul de rece la ora aia. Eventual ia ceva cald cu tine, un ceai aromat sau un laptic ori ciocolata calda (sau o cafea mai slaba si niste croissante calde, daca te pregatesti de cu seara). Intreg rasaritul Soarelui nu dureaza mult. Apoi te poti strecura din nou in pat. Daca ti-a sarit somnul de tot, poate ai noroc in sfera amorului 😉 . Sau citeste o carte.

  Apusul e mai greu de ratat. Insa sunt convinsa ca nu multa lume isi rezerva putin timp sa se bucure de acest moment. Trebuie doar sa te opresti din ceea ce ai de facut si sa cauti un loc potrivit pentru admirat cum apune Soarele. Merita facute poze sau pur si simplu asimilate frumusetea si simplitatea momentului. Iar culorile … sunt pur si simplu geniale.

  Sfatul meu este sa te opresti din cursa de a face 100 de lucruri in concediu la mare si sa te bucuri de natura care te inconjoara. Pentru ca asta sunt marea si nisipul si Soarele – parti mici din Mama Natura – pentru care platim sa ne bucuram.

  0 Raspunsuri »
  2 Aug


Etichete: , , , ,


Citeste alte articole relevante

Scrie un Raspuns

Adauga Raspunsul