Travel Notes Romania
 • S-a terminat! Ti-a placut?

  Chestionar feedback hotel

  S-a terminat concediul si hotelul sau pensiunea in care ai stat iti da un mic formulat prin care iti cere parerea despre conditiile oferite. Ce faci? Il completezi sau nu?

  Eu il completez de fiecare data, mai ales pentru ca am ceva de zis, dar si in semn de respect pentru gazda. Consider ca lucrurile se pot imbunatati numai atunci cand clientii (de orice fel si din orice domeniu de afaceri) isi spun punctul de vedere.

  Am observat ca de la o vreme formularele astea s-au tot micsorat, probabil din dorinta de a usura munca turistilor si de a face procesul mai rapid. Insa, cand ai ceva de spus … ai nevoie si de spatiu de exprimare! Eu iti sugerez sa completezi chestionarul cu o seara inainte de plecare, pentru a scapa de presiunea timpului.

  Vreau, prin acest articol, sa va indemn sa dati a doua sansa acestor chestionare de feedback si sa incercati sa le completati scurt si la obiect inainte de a pleca de la hotel. Daca noi, turistii, spunem ce ne place si ce vrem sa se intample cat stam in vacanta la un hotel/o pensiune, cred ca sunt mai multe sanse sa se schimbe unele lucruri in bine, mai ales in turismul romanesc.
  Numai vocile auzite sunt ascultate!

  Dupa ce termini sejurul la un hotel, obisnuiesti sa completezi formularul de feedback?

  View Results

  Loading ... Loading ...
  0 Raspunsuri »
  23 Aug


Etichete: ,


Citeste alte articole relevante

Scrie un Raspuns

Adauga Raspunsul