Travel Notes Romania
 • Capitala Romaniei, Bucuresti, vazuta prin ochii unui turist

  Turist in Bucuresti, Romania - Obiective turistice, repere turistice si informatii utile pentru un turist in Bucuresti

  Ajuns ca turist in Bucuresti, observi cu stupoare ca este un adevarat haos, si nici macar cea mai performanta busola nu te poate ajuta sa te orientezi in acest caz. Pentru un turist la volanul unei masini, Bucurestiul este adevaratul test de sofat. Un turist la volanul unei masini in Bucuresti, fara un aparat GPS este prada sigura a traficului infernal care ne vlaguieste in fiecare zi. Daca stai si te uiti atent pe strazi in Bucuresti, indicatoarele de informare sunt foarte rare. In plus, nu exista puncte turistice de informare, nu exista materiale promotionale de promovare si informare destinate turistilor.

  Cum poti descoperi atractiile turistice ale unui oras atunci cand nu ai niciun material care sa te ajute? Care sunt punctele turistice de atractie din Bucuresti? Echipa Travel Notes iti propune sa alcatuim impreuna o lista a locurilor ce merita vizitate de un turist in Bucuresti.

  Cand vizitezi un oras nou ca turist vrei sa iti cumperi un mic cadou care sa-ti aminteasca de acel loc. Ce poate cumpara un turist in Bucuresti? Am constat ca este foarte greu sa gasesti o vedere cu orasul Bucuresti, iar cele pe care le gasesti sunt de obicei foarte vechi. Ce poate sa insemne acest lucru pentru un turist? E dezamagitor sa sti ca nu exista preocupare pentru promovarea capitalei Romaniei?

  Ce amintire ti-ai cumpara daca ai fi turist in Bucuresti? Travel Notes este o comunitate deschisa. Asteptam raspunsurile tale la intrebarile lansate de noi.

  1 Raspuns »
  9 Feb


Etichete: , , , ,


Citeste alte articole relevante

1 Raspuns pentru articolul “Capitala Romaniei, Bucuresti, vazuta prin ochii unui turist”

 1. Feb 13  
  Raul Herskovics la ora 9:46 am

  Asta cam asa e!

Scrie un Raspuns

Adauga Raspunsul