Travel Notes Romania
 • Kusadasi, Turcia – prezentare generala si atractii turistice in Kusadasi

  Atractii turistice, informatii Kusadasi - Turcia - de vizitat in Kusadasi - sejur Kusadasi

  Kusadasi este unul dintre cele mai importante orase turistice din Turcia. Este situat la 90km de Izmir in provincia Aydin, pe coasta marii Egee. Kusadasi este o destinatie de notat pentru turistii ce vor sa petreaca vacanta de vara lenevind la soare pe o plaja cu nisip fin, sau pentru iubitorii de sporturi acvatice, ce se pot bucura de apa limpede si azurie a marii Egee. Daca esti interesat si de istorie, un alt atu al orasului Kusadasi este amplasarea lui in apropierea unor altor atractii turistice cum ar fi vechiul oras Ephesus – perla antichitatii, Miletos, Didim si Pamukkale.

  Clima in Kusadasi este de tip mediteranean. Temperatura medie a apei marii se situeaza in intervalul 19 – 24°C din luna Mai pana in luna Octombrie. Kusadasi are o populatie de aproximativ 50 000 locuitori. In timpul verii in Kusadasi raportul dintre localnici si turisti este de aproximativ 1/9.

  Kusadasi este renumit si pentru viata de noapte, aici poti gasi numeroase pub-uri, cluburi pe plaja, baruri, discoteci si restaurante.

  0 Raspunsuri »
  21 May


Etichete: , , , , , ,


Citeste alte articole relevante

Scrie un Raspuns

Adauga Raspunsul