Travel Notes Romania
 • Egipt, Jeep Safari in desert – galerie foto

  Daca iti place aventura si vrei sa-ti petreci vacanta in Egipt, odata ajuns acolo, poti incerca o excursie de tip Jeep Safari. Aceasta dureaza aproximativ jumatate de zi. Calatoria incepe cu o plimbare cu jeep-ul sau ATV-ul prin desert. Daca mergeti cu jeep-ul acesta va fi condus de un localnic si daca vreti sa incercati experienta de a conduce jeep-ul pe aici va fi destul de greu sa-l induplecati sa va lase. Zona de desert in care se merge este de regula o zona de desert stancos, drumul fiind presarat cu multe pietre si hopuri.

  Se fac cateva popasuri pentru poze si pentru a admira desertul, iar destinatia finala este un sat beduin. In satul beduin puteti incerca o scurta plimbare pe camila, puteti fuma shisha. Aici exista si o mica “gradina zoologica” cu reptilele care se gasesc prin zona.

  Excursia se face de regula dupa amiaza pentru a putea observa si fotografia apusul soarelui in desert. In excursie sunt incluse de regula si o cina traditionala si o reprezentatie de dansuri beduine.

  Sfat: Nu uita ochelarii de soare, o sticla de apa rece de la hotel, o sapca sau palarie de soare, incaltaminte adecvata (in desert temperatura la sol este de peste 50°C, papucii de plaja sau sandalele nu sunt recomandate daca vrei sa te simti confortabil).

  Pentru a scrie impresiile tale de vacanta pe site-ul Travel Notes, inregistreaza-te gratuit.

  0 Raspunsuri »
  7 Mar


Etichete: , , , , , , , , ,


Citeste alte articole relevante

Scrie un Raspuns

Adauga Raspunsul