Travel Notes Romania

Articole avand eticheta ‘preturi carburanti Romania’

 • Preturi carburanti: pret benzina, pret motorina si GPL in Romania

  Este o mare placere sa faci excursii cu masina proprie, inarmat(a) cu entuziasm si o harta. Iti place sa descoperi locuri noi, interesante, sa faci poze si sa te bucuri de natura. Si mie imi place sa fac astfel de calatorii, mai ales ca vine vara cu zile lungi si vreme frumoasa.

  Pentru a ne usura misiunea de a organiza astfel de excursii, mie si tie ne este utila o lista comparativa cu preturile carburantilor ce se gasesc la principalele benzinarii din tara: benzina, motorina si GPL (gaz petrolier lichefiat). Sper ca aceasta lista te ajuta sa-ti alegi carburantul potrivit la pretul potrivit, astfel incat in drumurile tale sa cauti doar benzinaria preferata si nu sa alergi dupa pretul cel mai mic.

  Majoritatea benzinariilor au statii de spalat, iar pe site-urile lor sunt listate adresele benzinariilor din tara. Daca esti fanul unei anumite benzinarii, poti descarca lista, printa si pastra in masina la indemana cand calatoresti. De asemenea, softul sistemelor de navigatie tip GPS are incorporate lista benzinariilor din zona in care te afli sau vrei sa ajungi.

  Preturile combustibililor variaza cu cativa bani in cadrul aceluiasi lant si chiar in acelasi oras.Informatiile de pe acest site sunt luate de la benzinariile din orasul Bucuresti.
  Datele din acest post nu reprezinta date oficiale ci observatii personale.

  Drum bun si cat mai multe amintiri placute din vacanta!

  PS. Ce alte informatii ai dori sa mai afli care sa te ajute in organizarea vacantelor pe cont propriu?


  0 Raspunsuri »
  15 May