Travel Notes Romania

Articole avand eticheta ‘pret benzina si motorina’

 • Preturi carburanti azi: Pret benizna, motorina (diesel) si lpg in Europa actualizat la zi

  • Scris in: Uncategorized


  Vrei sa calatoresti cu masina prin Europa si vrei sa-ti calculezi cam cat te-ar costa carburantul; fie el benzina, diesel (motorina) sau lpg (gaz petrol lichefiat)? Ai ajuns unde trebuie!

  Aici poti vedea preturile carburantilor in Europa. Preturile benzinei, motorinei si lpg-ului sunt actualizate zilnic. Poti vedea atat pretul in euro cat si in RON la cursul zilei conform BNR.
  Citeste restul articolului


  20 Raspunsuri »
  7 Nov
 • Preturi carburanti: pret benzina, pret motorina si GPL in Romania

  Preturi carburanti - pret benzina - pret motorina - pret gpl in Romania
  • Scris in: Uncategorized


  Este o mare placere sa faci excursii cu masina proprie, inarmat(a) cu entuziasm si o harta. Iti place sa descoperi locuri noi, interesante, sa faci poze si sa te bucuri de natura. Si mie imi place sa fac astfel de calatorii, mai ales ca vine vara cu zile lungi si vreme frumoasa.

  Pentru a ne usura misiunea de a organiza astfel de excursii, mie si tie ne este utila o lista comparativa cu preturile carburantilor ce se gasesc la principalele benzinarii din tara: benzina, motorina si GPL (gaz petrolier lichefiat). Sper ca aceasta lista te ajuta sa-ti alegi carburantul potrivit la pretul potrivit, astfel incat in drumurile tale sa cauti doar benzinaria preferata si nu sa alergi dupa pretul cel mai mic.

  Majoritatea benzinariilor au statii de spalat, iar pe site-urile lor sunt listate adresele benzinariilor din tara. Daca esti fanul unei anumite benzinarii, poti descarca lista, printa si pastra in masina la indemana cand calatoresti. De asemenea, softul sistemelor de navigatie tip GPS are incorporate lista benzinariilor din zona in care te afli sau vrei sa ajungi.

  Preturile combustibililor variaza cu cativa bani in cadrul aceluiasi lant si chiar in acelasi oras.Informatiile de pe acest site sunt luate de la benzinariile din orasul Bucuresti.
  Datele din acest post nu reprezinta date oficiale ci observatii personale.

  Drum bun si cat mai multe amintiri placute din vacanta!

  PS. Ce alte informatii ai dori sa mai afli care sa te ajute in organizarea vacantelor pe cont propriu?


  0 Raspunsuri »
  15 May