Travel Notes Romania

Articole avand eticheta ‘planificare calatorie’

 • Informatii despre Autostrada A1 Bucuresti-Constanta

  Dragi fani si fane ale calatoriilor cu masina spre litoral, impartasesc cu voi placerea drumului spre a noastra minunata Mare Neagra. Calatoria in sine este frumoasa si relaxanta, caci condusul pe autostrada are farmecul lui.

  In ultimii ani am facut multe calatorii de acest fel si, intr-o zi, am avut ideea sa va povestesc si voua cateva detalii despre cum arata autostrada A1 din masina. Imi plac informatiile care pot ajuta oamenii in diverse situatii, asa vi le las si voua aici, cu rugamintea de a lasa un comentariu cand simtiti ca puteti completa acest articol.
  Chiar as dori sa stiu ce parere aveti despre aceasta autostrada, cum este pentru voi experienta calatoriei pe A1.

  Calitatea drumului
  Prima parte a autostrazii, dinspre Bucuresti, este mai putin lina deoarece pavajul e format din placi ce nu sunt imbinate foarte bine. Se anuntau chiar si niste reparatii care vad ca intarzie totusi sa se afectueze. Prima banda este mult degradata pe primii kilometri si nu cred ca va mai rezista mult asa. Citeste restul articolului


  0 Raspunsuri »
  22 Feb
 • Preturi carburanti: pret benzina, pret motorina si GPL in Romania

  Este o mare placere sa faci excursii cu masina proprie, inarmat(a) cu entuziasm si o harta. Iti place sa descoperi locuri noi, interesante, sa faci poze si sa te bucuri de natura. Si mie imi place sa fac astfel de calatorii, mai ales ca vine vara cu zile lungi si vreme frumoasa.

  Pentru a ne usura misiunea de a organiza astfel de excursii, mie si tie ne este utila o lista comparativa cu preturile carburantilor ce se gasesc la principalele benzinarii din tara: benzina, motorina si GPL (gaz petrolier lichefiat). Sper ca aceasta lista te ajuta sa-ti alegi carburantul potrivit la pretul potrivit, astfel incat in drumurile tale sa cauti doar benzinaria preferata si nu sa alergi dupa pretul cel mai mic.

  Majoritatea benzinariilor au statii de spalat, iar pe site-urile lor sunt listate adresele benzinariilor din tara. Daca esti fanul unei anumite benzinarii, poti descarca lista, printa si pastra in masina la indemana cand calatoresti. De asemenea, softul sistemelor de navigatie tip GPS are incorporate lista benzinariilor din zona in care te afli sau vrei sa ajungi.

  Preturile combustibililor variaza cu cativa bani in cadrul aceluiasi lant si chiar in acelasi oras.Informatiile de pe acest site sunt luate de la benzinariile din orasul Bucuresti.
  Datele din acest post nu reprezinta date oficiale ci observatii personale.

  Drum bun si cat mai multe amintiri placute din vacanta!

  PS. Ce alte informatii ai dori sa mai afli care sa te ajute in organizarea vacantelor pe cont propriu?


  0 Raspunsuri »
  15 May