Travel Notes Romania

Articole avand eticheta ‘cazare’

 • La pensiune inainte!

  Pareri despre cazarea la pensiuni din Romania

  Cazarea la pensiune are, cu siguranta, un farmec aparte fata de fratele ei mai mare, hotelul. E mai intim si poti cunoaste oameni minunati, atat printre musafiri cat si din partea gazdei.

  Pe langa avantajele cazarii la pensiune, as vrea sa va atrag atentia asupra unor aspecte mai putin discutate, care ar putea sa va strice cheful de vacanta: Citeste restul articolului


  Etichete: ,

  1 Raspuns »
  29 Jul
 • Exercitiu de mobilitate si independenta maxime

  Iti aduci aminte cu drag de melodia “Sleeping in My Car” a celor de la Roxette, de clipul Coca-Cola in care tipul a deschis usor usa masinii in care se afla pentru a lua o sticla de Cola lasata la racit in zapada sau de scena fierbinte din Titanic in care s-au aburit geamurile masinii…? Daca da, si aceste amintiri iti aduc un zambet pe fata, atunci cu siguranta ai dormit macar odata in masina sau ai vrea sa dormi.

  Eu am experienta in dormitul in masina si m-am gandit sa-ti impartasesc din notitele adunate de-a lungul timpului pentru pregatirea drumetiilor ce presupuneau dormitul in masina. Citeste restul articolului


  4 Raspunsuri »
  14 Aug
 • Un weekend cu cortul la 2 Mai, relaxant numai daca vrei tu

  Caldura verii si griul betonului din jurul nostru ne obliga sa cautam refugiu, macar in weekend, in afara orasului. Locuind in Bucuresti, optiunile sunt variate: Water Park, piscine, picnic la padure (1 zi) sau o fuga la mare sau munte (vineri-duminica).

  Intrunul din sfarsiturile de saptamana al acestei luni am ales sa evadez din oras si sa simt briza marii in par. Destinatia: statiunea 2 Mai, optiunea: cu cortul, pe plaja. Nu am regretat nici o clipa alegerea facuta si as repeat-o in oricare alt sfarsit de saptamana.

  Cazarea

  Inspre dig si santierul naval (spre Mangalia), este amenajat un spatiu pentru corturi si rulote, pe plaja. Ai loc pentru parcat masina, gasesti si toalete (in stil turcesc), dusuri (rar e apa calda) si chiuvete (pentru facut toaleta si, separat, spalat vase). O femeie de servici asigura curatenia zilnic.

  Campingul din statiunea 2 Mai este cu plata. Iata cateva tarife:

  • 15 lei / persoana / noapte
  • 5 lei / cort
  • 8 lei / masina
  • 2 lei curent electric

  Citeste restul articolului


  Etichete: , , , ,

  14 Raspunsuri »
  16 Jul